Az MVK is készül a DVTK – Ferencváros mérkőzésre

Akt.:
Az MVK is készül a DVTK – Ferencváros mérkőzésre
Az MVK is készül a DVTK – Ferencváros mérkőzésre - © Fotó: mvkzrt.hu
Miskolc – Igény szerint október 24-én, szombaton rásegítő járatok indulnak a drukkerek számára, illetve útlezárás lesz a vendégszurkolók parkoltatása érdekében, emiatt a 15:30-17:30, illetve a 19:30-21:00 között a 29-es járatok nem fogják érinteni a Diósgyőri Ipari Park és a Diósgyőri Kórház megállóhelyeket.

A drukkerek egy része személygépkocsival közelíti majd meg vasárnap a Diósgyőri stadiont, ám annak, aki nem indul el időben, gondja adódhat azzal, hogy parkolóhelyet találjon. Éppen ezért tanácsosabb lesz igénybe venni a közösségi közlekedést, főleg azoknak, akik Miskolcon laknak.

A miskolci szurkolóknak javasoljuk, hogy villamossal közelítsék meg a stadiont, a szerelvények menetrend szerint 7-8 perces követési idővel közlekednek, illetve a stadion elérhető a belváros felől az 1-es autóbusszal is. Igény szerint a miskolciak hazajutását rásegítő járattal fogja megoldani az MVK, ezek az autóbuszok a menetrendben meghirdetett járatokon felül közlekednek, közvetlenül a stadiontól indulnak az 1-es autóbusz vonalán a Tiszai pályaudvarig.

A vonattal érkező ferencvárosi szurkolók stadionhoz való szállításáról és a Tiszai pályaudvarra való visszaszállításáról szintén rásegítő autóbusszal gondoskodik az MVK Zrt.

 Sporthírek


hirdetés


hirdet�s