Az MSZP a Csanyikban majálisozik

Akt.:
Az MSZP a Csanyikban majálisozik
Az MSZP a Csanyikban majálisozik
Miskolc – „A hagyományokhoz híven az MSZP május 1-jén, délelőtt 11 órától most is sátorral, vendéglátással, vásározókkal, szabadidős programokkal várja a miskolciakat a Csanyikban” – mindezt dr. Varga László országgyűlési képviselő, az MSZP megyei elnöke és dr. Simon Gábor miskolci önkormányzati frakcióvezető jelentette be szerdán.

Úgy vélik, az esemény jó alkalom arra is, hogy azok, akik egyetértenek az MSZP népszavazási kezdeményezéseivel, azaz az állami cégek 2 millió forintos bérplafonjának bevezetésével, illetve az állami földeladások leállításával, aláírják a népszavazás kitűzését kezdeményező ívet. A helyszínen képviselői fogadóórát tart Szanyi Tibor európai parlamenti, dr. Varga László és Gúr Nándor országgyűlési, illetve dr. Simon Gábor és Bartha György önkormányzati képviselők.

ÉM-NSZR


Önkormányzat: Miskolc a Népkertben tartja a majálist

A város az idén is a Népkertben tartja a majálist, ahol a koncertek mellett népművészeti vásár, gyermekműsorok, hagyományőrző lovas bemutatók és ügyességi játékok is várják az érdeklődőket.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter
További hírek a Politikai közlemények kategóriából


hirdet�s