Sport

2012.09.03. 10:37

DKSK-Miskolc: Háromból kettő érkezett meg

Hétfőn, a várt három külföldi játékos közül kettő kapcsolódott be a DKSK-Miskolc edzésmunkájába.

Hétfőn, a várt három külföldi játékos közül kettő kapcsolódott be a DKSK-Miskolc edzésmunkájába.Az eredeti tervekhez képest egy napot csúszott a DKSK-Miskolc NB I-es női kosárlabdacsapata két szerb játékosának, Brankica Hadzovicnak és Maya Skoricnak az érkezése, ugyanis pénteken helyett szombaton keltek útra, így lemaradtak a csapat első hazai edzőmeccséről, amit nézőként tekintettek volna meg. De ettől függetlenül, az első – szerződésük szerinti – munkanapjukon Miskolcon voltak, igaz a DKSK-Miskolc délelőtti edzésén, a miskolci városi sportcsarnokban csak Skoric vett részt, ugyanis Hadzovic orvosi vizsgálatra ment, mert a térdét fájlalta. Azonban az új amerikai centerrel, Lenita Sanforddal senki nem találkozott. A légiós a hírek szerint elindult, de mégsem érkezett meg Miskolcra.

– Azt a tájékoztatást kaptam, hogy Lenitának útközben ellopták az útlevelét, Los Angeles és London között a repülőgépen, így amikor Angliában át akart szállni a Budapestre tartó gépre, a megfelelő úti okmányok hiányában ezt nem engedték meg neki – tudtuk meg Peresztegi Nagy Ákostól, a DKSK-Miskolc vezetőedzőjétől. – A center szeretett volna a londoni amerikai nagykövetségen egy ideiglenes útlevelet kiállíttatni magának, de a reptéri terminálból nem engedték ki, olyannyira nem, hogy visszafordították, felültették egy Los Angelesbe tartó járatra. Ez azt jelenti, hogy a hazaérkezése után várhatóan néhány napot igénybe vesz majd az új dokumentumának a megszerzése és az ideutazása. Hogy pontosan mikor ér ide azt szerintem még senki, vagyis ő sem tudja, de bízunk abban, hogy még ezen a héten Miskolcon üdvözölhetjük.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!