Nagyvilág

2012.04.06. 15:07

Romániában fogták el egy Szekszárd környéki betöréssorozat elkövetőjét

Szekszárd, 2012. április 6., péntek (MTI) - Romániában van előzetes letartóztatásban annak a Szekszárd környéki betöréssorozatnak az egyik elkövetője, amelyet műanyag bejárati ajtók kiégetésével követtek el - közölte a rendőrség pénteken az MTI-vel.

Szekszárd, 2012. április 6., péntek (MTI) - Romániában van előzetes letartóztatásban annak a Szekszárd környéki betöréssorozatnak az egyik elkövetője, amelyet műanyag bejárati ajtók kiégetésével követtek el - közölte a rendőrség pénteken az MTI-vel.A férfit a szomszédos országban hasonló bűncselekmények miatt tartóztatták le - mondta Buda Bernadett, a szekszárdi rendőrkapitányság sajtóreferense.

A gyanúsított, aki feltehetően nem egyedül követte el a lopásokat, 2011. július és szeptember között Bátaszéken, Őcsényben, Szekszárdon, Tolnán és Zombán összesen tizennégy lakóházba ment be, vagy kísérelt meg bejutni úgy, hogy a zárszerkezetet mellett kiégette a műanyag ajtót.

Az elkövetők éjszakánként az alvó lakók mellől vitték el értékeiket, műszaki cikkeket, ékszereket, készpénzt; a lopásokkal ötmillió, a rongálással kétmillió forintos kárt okoztak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!