Friss hírek

2009.06.15. 14:03

Újabb késelés Kazincbarcikán - egy hajléktalant szúrtak meg

<p>Leszúrtak egy férfit hétfőre virradó éjjel Kazincbarcikán. A 61 éves hajléktalant ismeretlenek támadták meg, az előzetes orvosi vélemény szerint életveszélyesen megsérült. A borsodi városban hétvégén egy fiatalembert késeltek meg, ő nem élte túl.</p>

A 61 éves hajléktalan megtámadásáról nem sokkal hajnali egy óra után érkezett bejelentés a kazincbarcikai rendőrkapitányságra. A férfit kórházba vitték, életveszélyes sérülései vannak. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság életveszélyt okozó testi sértés miatt indított nyomozást, ismeretlen tettes ellen - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Egyedné Novodonszki Éva, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Szombat hajnalban egy tizennyolc éves fiatalembert késeltek meg Kazincbarcikán, ő a kórházba szállítás után belehalt sérüléseibe. Az ő támadóját vagy támadóit is keresik még, a rendőrség vizsgálja az eset előzményeit és pontos körülményeit. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság háromszázezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki a szombati halálos késelés ügyében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!