Az ingatlan már a mezőkövesdi klub tulajdona

Akt.:
Az ingatlan már a mezőkövesdi klub tulajdona
Az ingatlan már a mezőkövesdi klub tulajdona
Mezőkövesd – Ahová a szállodát építené a kövesdi klub, az a terület tavaly került a tulajdonukba.

Szerdán megírtuk, hogy a Mezőkövesd Zsóry Futball Club Kft. nyílt közbeszerzést írt ki egy 42 szobás sportszálló építésére a város melletti, Zsóry fürdő belterületén lévő kempingben. Érdeklődésünkre dr. Fekete Zoltán, Mezőkövesd polgármestere elmondta, hogy a város 2014 augusztusában adta el a négyhektáros területet a klub számára. Azóta nagyot lépett előre az NB II-es labdarúgócsapatot működtető Mezőkövesd Zsóry Futball Club Kft., amelynek már elkészült ott két szabványméretű futballpályája. A kövesdi klub korábbi tájékoztatása alapján ugyanitt készül egy fedett, nagyméretű műfüves játéktér, valamint egy kézilabdapálya-méretű csarnok is. A sportszálló majdani avatása után pedig az országban egyedülálló komplexum jön létre, hiszen pár száz méteres „körben” mindent megvalósítanak, amire a zavartalan edzőtáborozáshoz, bajnoki készülődéshez szükség lesz.

Szerettük volna a beruházással kapcsolatban megszólaltatni Tállai András klubelnököt is, aki azonban ebben az ügyben nem kívánt nyilatkozni.

ÉM-KT


Szállodát építtet a mezőkövesdi futball klub

Budapest/Mezőkövesd, 2015. augusztus 26., szerda (MTI) – A Mezőkövesd Zsóry Futball Club Kft. nyílt közbeszerzést írt ki egy 42 szobás sportszálló építésére, amelynek a becsült költsége nettó 500 millió forint – a felhívás a szerdai Közbeszerzési Értesítőben jelent meg. tovább »