Az indiai gyógyászatról a szépkorúaknak Kazincbarcikán

Kazincbarcika – A Kolorakadémia Észak-Magyarországi Szenior Szabadegyetem harmadik félévének második előadását tartották meg Kazincbarcikán az Egressy Béni Művelődési Központban – adta hírül a kolorline.


A szabadegyetem előadója ezúttal dr. Szalkai Iván menedzser, a Dél-Borsodi Egészségügyi és Szociális Klaszter bőrgyógyász-kozmetológusa, a Miskolci Egyetem Egészségügyi Kar ayurveda tanára volt, aki az indiai gyógyászat és az idősödő ember kapcsolatáról beszélt az érdeklődőknek.

Az előadás-sorozat célja az életen át tartó tanulás biztosítása az Észak-magyarországi régióban, a társadalom egyik legfontosabb erőforrásának, a tudásnak az átadása idős emberek és több generáció részére. A színes előadás-sorozat szervezői a Miskolci Egyetem, Bölcsészettudományi Kar, Nyelv és Kommunikáció Kutatócsoport, a Harmadik Kor Egyeteme Miskolc Alapítvány, a Szikra Alapítvány és a Barcika Art Kft. A program fő támogatója Kazincbarcika önkormányzata.

A Szenior Szabadegyetem következő állomása november 23-án lesz a Mezey István Művészeti Központban, ahol Szilvásyné dr. Mazurek Magdolna gyógypedagógus-pszichológus „Az életfa, avagy a családból fakadó erő” címmel tart előadást.

ÉM