Az Il Ferro rendkívüli sajtótájékoztatója

Il Ferro
Il Ferro
Budapest – Az Il Ferro autóreklámozással foglalkozó Kft. új tulajdonosa a kialakult helyzetre való tekintettel 2007. április 20.-án délelőtt 10.00.-kor rendkívüli sajtótájékoztatót tart a fővárosban.

A sajtótájékoztatón szó lesz a cég jelenéről és jövőjéről, a céget ért eddigi alaptalan vádakról. Az új vezetőség szeretné tisztázni a helyzetet.

Il Ferro: az ügyfél nem bizakodik


A cég egy általunk megkérdezett – neve elhallgatását kérő – ügyfele úgy véli, nem lesz képes az Il Ferro talpraállni nehéz helyzetéből.

Az Il Ferro autóreklámos cég pénzügyi okoból három hónapra felfüggesztette a reklámdíjak folyósítását illetve ez idő alatt nem kötelezi ügyfeleit a napi előírt kilométer megtételére.


A jóhiszeműség védjegye az Il Ferro
“Cégünk átmenetileg olyan pénzügyi helyzetbe került, hogy a szerződésekben egyébként is biztosított, 3 hónapos szerződés felfüggesztési jogával kénytelen élni.” Olvasson tovább…

A cég egy általunk megkérdezett – neve elhallgatását kérő – ügyfele úgy véli, nem lesz képes az Il Ferro talpraállni nehéz helyzetéből.

– A reklámok főként barter szerződésekből vannak, tehát más cégek nem adnak értük pénzt, nincs belőlük bevétel. Múlt héten voltam az irodában, még akkor is azt mondták, minden rendben van, csak adatfeldolgozási problémák miatt csúszik a fizetés. Én szerencsés vagyok, mert saját autóval, még az elején vágtam bele, így kerestem valamennyit az üzleten. Akik azonban új autót vettek magas törlesztőrészlettel, azok bajba kerültek.

Nem fizet az Il Ferro

Az IL Ferro autóreklámos cég vezetője bejelentette: pénzügyi problémáik miatt három hónapra felfüggeszti a reklámdíjak folyósítását a nyolcezer ügyfélnek. A partnerek jó részénél rövidesen kopogtathat a végrehajtó, mivel az ígéretekben bízva anyagi erejük felett vágtak bele az autóvásárlásba.

Milliárdhoz közeli adósság

“Cégünk átmenetileg olyan pénzügyi helyzetbe került, hogy a szerződésekben egyébként is biztosított három hónapos szerződésfelfüggesztési jogával kénytelen élni” – áll az IL Ferro Népszabadsághoz eljuttatott közleményében.

Mindezt megerősítette Körmendi Ákos, aki február óta az IL Ferro Kft. tulajdonosa és ügyvezetője. Körmendi Ákos elmondta: a szerződés alapján az IL Ferro bármikor felbonthatja az új tulajok szerződését, ami szerinte egyben azt is jelenti, hogy halaszthatja a fizetést.

 A nyilatkozatban olvasható indoklás szerint ezt a lépést “a jelenlegi helyzetben az aktuális ügyfélszám nagysága is megkívánja, ugyanis a létszám és a probléma nagysága nem teszi lehetővé, hogy két-három héten belül hathatós partneri segítséget kaphasson a cég.” A társaság február óta tolja egyre későbbre a fizetést. Kíváncsiak vagyunk, Ön, vagy ismerőse, rokona nem tartozott az egyre nagyobb bajban lévő cég ügyfelei közé? Ha igen, érte Önt valamilyen kár? Mondja el nekünk! Utánajárunk, mit tehetnek a pénzüket, illetve autójukat féltő ügyfelek.

Előzmény:

  • Il Ferro: az ügyfél nem bizakodik
  • Nem fizet az Il Ferro
  • Több mint félmillió autósnak van büntetőpontja


  • További hírek a Magyarország kategóriából