Friss hírek

2009.09.30. 12:34

MDF: Megtetszett a Fidesznek az egykulcsos adójavaslat

<p>A Fidesz az egykulcsos adórendszer szükségességérõl beszél, holott korábban az MDF errõl szóló kezdeményezése helyett mást támogattak - mondta szerdai sajtótájékoztatóján Csapody Miklós, az MDF országgyûlési képviselõje. A politikus szerint nem az a gond, hogy a Fidesznek most megtetszett a javaslat, hanem az, hogy korábban már be lehetett volna vezetni, ha támogatja.</p>

Csapody Miklós szerint a Fidesz saját program híján más pártok programjaiból szemezget. Emlékeztetett, hogy Varga Mihály nemrég az egykulcsos adórendszer bevezetésének szükségességérõl beszélt. Ez azonban véleménye szerint nem is lenne gond akkor, hogyha a párt és az ellenzék az Országgyûlésben is elfogadtatná a javaslatot. A politikus szerint ugyanis már hónapok óta egykulcsos adórendszer lehetne Magyarországon, hogyha a korábbi kormánykoalíció felbomlása után az ellenzék többsége megszavazza azt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!