Az Idősek Világnapján

Miskolc – A megyénkben működő nyugdíjasklubok előadói, népdalkörei adták elő műsorukat.

Október 1. az Idősek Világnapja, október hava pedig az idősek hónapja. A megyei rendezvények nyitóeseményeként szerdán a Megyeháza Dísztermében rendezték meg az Idősek Világnapja Gálát, mintegy 200 nyugdíjas érdeklődése mellett.

A rendezvényt Dr. Ódor Ferenc, a Megyei Közgyűlés elnöke, a Megyei Idősügyi Tanács elnöke nyitotta meg, aki köszöntőjében elmondta, a mai rohanó világban az egyik legfontosabb az idősek iránti tiszteletadás.

A regionális Nyugdíjbiztosítási Igazgatóság vezetője, Bodolainé Szabó Magdolna a nyugdíjakat érintő változásokat és a 2010. év tapasztalatait ismertette, Básti Ernő, Kassa óvárosának alpolgármestere pedig a két térség együttműködését, közös erőfeszítéseit méltatta. Spisák András, a Nyugdíjasok Megyei és Városi Képviseletének elnöke üdvözölte a szépkorúakat az ünnep alkalmából.

Ezután a legifjabb korosztály köszöntötte a vendégeket, majd a megyénkben működő nyugdíjasklubok előadói, népdalkörei adták elő műsorukat.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s