Friss hírek

2010.02.13. 10:14

Beltéri játszótér nyílt Budapesten

<p>Megnyílt az ország elsõ beltéri ability parkja szombaton a fõvárosban. Kovács Réka, az Elevenpark ügyvezetõje a Független Hírügynökségnek elmondta: a 4000 négyzetméteres játszótérre az 1 és 14 év közötti gyermekeket és szüleiket várják. A strapabíró játékokat egyébként a felnõttek is kipróbálhatják, mert a koncepció célja, hogy a családok együtt töltsék szabadidejüket - tette hozzá.</p>

Magyarország elsõ beltéri játszóterén több mint 20 játék várja a családokat. Az activity park célja a családok megmozgatása, a játékokat pedig a gyermekek és szüleik is használhatják. Kovács Réka elmondta: az Elevenpark nem egy játszóház, hanem egy Amerikából indult és Nyugat-Európában is népszerû koncepció, aminek célja, hogy a családok együtt töltsék szabadidejüket és jól érezzék magukat.

A beltéri játszótér egyébként minden nap nyitva tart, a szervezõk pedig minden hónapban valamilyen programmal kedveskednek vendégeiknek. Az ügyvezetõ azt mondta: jövõ szombaton például farsangi jelmezverseny lesz, de a gyermeknap és a tavaszi szünet alkalmából is szerveznek különleges programokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!