BOON - Sport - Megye II.

2018.08.18. 23:55

„Gól nélkül ezt a játékot nem lehet játszani...”

Miskolc - A labdarúgó megyei II. osztály Kelet csoportjának 2. fordulójában két meccset játszottak szombaton.

Miskolc - A labdarúgó megyei II. osztály Kelet csoportjának 2. fordulójában két meccset játszottak szombaton.

Tiszaladány – Gönc 1-2 (0-1)

Tiszaladány, néző. V.: Tóth J.

Tiszaladány: Lánczi – Szívós Gy. (Juhász), Koncsol, Balogh (Szadai), Lakatos R., Liszkai K., Szabó B., Gégény, Gáspár (Csikai), Hideg, Kassai. Csapatvezető: Liszkai Attila.

Gönc: Jósvai – Mózes A. (Tahi), Molnár, Bodnár (Géczi), Lehoczki, Pápai, Konkoly K., Szemán, Konkoly T., Fekete, Varga. Edző: Vranyák György.

G.: Fekete (öngól), ill. Szemán, Molnár (11-esből). Jók: senki, ill. Molnár, Szemán, Konkoly T., Varga. Ifi: 10-1.

Liszkai Attila: – Gól nélkül ezt a játékot nem lehet játszani.

Szarka Zsolt, szakosztályvezető: – Hatalmas küzdelemben értékes három pontot szereztünk idegenben.


Karcsa – Sátoraljaújhely 1-3 (1-1)

Karcsa, 150 néző. V.: Balogh.

Karcsa: Braun – Terjék, Rostás, Pósa, Rendes, Dakos, Kovács D., Váradi I. (Szabó), Kovács M., Petercsák, Sveda. Játékos-edző: Petercsák Márton.

Sátoraljaújhely: Rozgonyi – Zsiga (Farkas K.), Kucsinka, Bódi Sz. (Pápa), Farkas T., Bódi R., Farkas J. (Harcsárik), Lukács, Csonka, Farkas A., Fedor. Edző: Nagy Zsolt Csaba.

G.: Terjék, ill. Farkas A. (2), Farkas J. Jók: Terják, Sveda, Kovács D., ill. az egész csapat. Ifi: 0-1.

Petercsák Márton: – A lelkesen és fegyelmezetten játszó vendégek megérdemelten szerezték meg a győzelmet. Előttünk a következő nehéz feladat most már arra kell koncentrálni.

Nagy Zsolt Csaba: – Komoly fegyvertény az, hogy egy megyei I. osztályú állománnyal rendelkező Karcsa ellen játszhattunk és nyertünk. Úgy gondolom hogy megmutattuk, hogy milyen az újhelyi, félelmet nem ismerő virtus. Játékunk kissé csapkodó volt, de a szerkezeti mozgásunk és a mérkőzés felépítése minket predesztinált a győzelemre. Soha nem lebecsülve az ellenfelet a karcsai csapat kitett magáért, sportszerű játékosokból áll akik tisztelnek minket. Így tovább, sok sikert és jó eredményekkel végződő mérkőzéseket kívánunk nekik. Kiváló volt a játékvezetés.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!