Az eső miatt elmaradnak

Több mérkőzést is elhalasztanak a megyei labdarúgó bajnokságokban az özönvízszerű esőzések miatt, ami sok helyen játékra alkalmatlanná tette a pályákat.

Az még pénteken kiderült, hogy a megyei II. osztály Keleti csoportjának 26. fordulójában nem rendezik meg a szombatra kiírt Bodroghalom – Karcsa meccset a pálya alkalmatlansága miatt. Ma reggel 9 órakor Balázs András, a megyei labdarúgó szövetség elnöke arról tájékoztatta honlapunkat, hogy immár az is biztos, hogy a mára kiírt bajnokik közül – az ugyancsak a megyei II. osztály Keleti csoportjában – a játékterek használhatatlansága miatt elmarad a SárospatakMád és a BodrogkisfaludMezőzombor meccs.

– Az elkövetkező néhány órában, délig még tovább nőhet a mai napon megrendezésre nem kerülő meccsek száma, mert elképzelhető, hogy további csapatoktól kapunk olyan jelzéseket, hogy nem tudják megrendezni a mérkőzéseket – mondta Balázs András. – Ahonnan nem érkezik ilyen jelzés, oda el kell utazniuk a csapatoknak, és a játékvezetőknek, és utóbbiak feladata lesz eldönteni, hogy a kezdés időpontjában alkamas-e az adott pálya a találkozó lebonyolítására.

Honlapunk értesülései szerint Pácinban és Pálházán sem tudnak meccset rendezni az eső miatt, így   szinte biztos, hogy a PácinErdőhorváti és a  POSA FC PálházaSzalaszend meccseket is elhalasztják a megyei II. osztály Keleti csoportjának 26. fordulójában.További hírek a boon-sportoldal kategóriából

Sporthírek