Sport - Foci

2011.12.07. 07:59

A végeredményt várja a DVTK légiósa

Átesett a szív MRI-vizsgálaton George Menougong, a Diósgyőri VTK csatára.

Átesett a szív MRI-vizsgálaton George Menougong, a Diósgyőri VTK csatára.A piros-fehérek utolsó őszi NB I-es bajnoki mérkőzése, a Ferencváros elleni hazai összecsapás előtt nyilatkozott arról az Észak-Magyarországban George Menougong, hogy szívproblémákkal küzd. A vizsgálatok során ugyanis szívnagyobbodást állapítottak meg nála, amely miatt nem hogy meccsen nem szerepelhetett a 13. fordulótól, de még az edzéseket is ki kellett hagynia. Az afrikai támadó november 24-én úgy fogalmazott, ez a kórisme nem teljesen ismeretlen a számára, ugyanis hasonló diagnózist kapott már Nyíregyházán is, amiből az derült ki, hogy valószínűleg így született.

Az előző fél szezonban tizenkét találkozón egy találatig jutó légiós akkor azt is elárulta, rövidesen Budapesten vár rá egy szív MRI viszgálat, amely után vélhetően sokkal okosabb lesz. Megtörtént a vizsgálat? – kérdeztük a csatártól?

– Igen, túl vagyok rajta, jártam Budapesten – jelentette ki az Észak-Magyarországnak George Menougong. – Egyelőre jó értékelést kaptam, biztattak, de még szeretnék részletesen is elemezni az adatokat. Remélem, a teljes végeredmény napokon belül meg lesz. Mivel hazautazok Kamerunba, ahonnan csak január 7-én térek vissza, abban maradtam a doktor úrral, hogy fel fog hívni telefonon, és tájékoztat arról, hogy mi lett a vizsgálat végeredménye.

ÉM


Hetek óta nem edz és nem játszik George Menougong, a DVTK kameruni támadója.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!