Bulvár, celeb

2010.08.23. 11:20

A visítozós "tehetség" - Kifeküdt a zsűri a röhögéstől

<p>Újabb X-faktoros antitehetség. Elképesztően rossz hang, még rosszabb koreográfiával és sok elszántság. Veszélyes kombináció.</p>

Az X-faktor brit előválogatójába jelentkezett excentrikus Shirlena Johnson abban a reményben jelentkezett a tehetségkutatóba, hogy ha megnyeri,  jobb életet biztosíthat kislányának. A leopárdmintás szűk naciba öltözött fiatal lány Duffy Mercy című számát adta el, az első másodpercek után még csak összesúgtak a közönség soraiban, majd felhangzottak az első kacajok is, később már a fejüket fogták az emberek és szemtelenül nevettek. A hamisan éneklő, de inkább magas hangon sikítozó és hörgő lány a produkcióját elképesztő koreográfival spékelte meg, s végül már a zsűri sem tudta megállni, kínjában az asztalra borulva röhögtek.
Shirlena később a The Sun brit hírportálnak nyilatkozva elmondta: nem ilyen előadással készült, de teljesen leblokkolt a színpadon és elfelejtette a szöveget. Annak ellenére, hogy az egész borzasztó volt,  valahogy  mégis jónak tűnt.

Nézze meg az elképesztő előadást >>>

Ezt Simon Cowell az X-faktor atyja fogalmazta meg jól a produkció után (miután szóhoz jutott a döbbenetől). Azt mondta a bírálatkor: "Életemben nem hallottam még ilyet, olyan volt, mint egy zenei ördögűzés. Azt kell mondanom, szeretlek, te teljesen hülye vagy, de én szerettem, amit csináltál"
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!