Helyi közélet

2012.10.19. 16:30

Kirakná a Jobbik a fészekrakókat

Miskolc - Pakusza Zoltán, a Jobbik miskolci elnöke szerint sem a Fidesz, sem az MSZP nem akarja igazán megoldani a fészekrakó problémát, ami Pakusza szerint abból látszik, hogy a Jobbik ez év júliusában munkatervbe kívánta vetetni, hogy a városvezetés októberig dolgozza ki, miként léphet fel a fészekrakókkal szemben, de ezt a javaslatot a közgyűlési többség asztal alá söpörte.

Miskolc - Pakusza Zoltán, a Jobbik miskolci elnöke szerint sem a Fidesz, sem az MSZP nem akarja igazán megoldani a fészekrakó problémát, ami Pakusza szerint abból látszik, hogy a Jobbik ez év júliusában munkatervbe kívánta vetetni, hogy a városvezetés októberig dolgozza ki, miként léphet fel a fészekrakókkal szemben, de ezt a javaslatot a közgyűlési többség asztal alá söpörte.A Jobbik megoldási javaslata szerint az önkormányzatnak a cégei felé fennálló számlatartozások fejében ki kellene sajátítania a fészekrakós lakásokat, és azokat alacsony díj fejében oda kellene adnia devizahiteleseknek, kisgyerekes családoknak.

ÉM-SZP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában