Az én Eb-m: Sziklai Máté értékesítési menedzser – Már szombat este továbbjut a magyar válogatott

Sziklai Máté
Sziklai Máté
Miskolc – Az eddig történtektől elragadtatott szállodaipari szakember szerint Izland a következő „áldozatunk”.

A Miskolc belvárosában lévő City Hotel értékesítési menedzsere elragadtatással beszélt a torna eddigi történéseiről:

A magyar nézők egészen biztosan nem fognak cirkuszolni.” Sziklai Máté

– A mieink nagyon tetszettek, szépen játszottak az osztrákok ellen – mondta Sziklai Máté. – Ugyancsak elnyerték a szimpátiámat az angolok, továbbá kellemesen csalódtam Wales együttesében is. Ugyanakkor nem tudom, hogy mi van a portugálokkal, mert Ronaldóék csak szenvedtek Izland ellen.

– Az számomra teljesen egyértelmű, hogy csoportunkból továbbjutunk, ez az örömteli esemény már szombaton este bekövetkezik. Ami pedig a fiainkat illeti: Stieber Zoltán kedden egészen káprázatos gólt szerzett, Király Gábor pedig mint a kontinensbajnokság legöregebbje, nagyon biztos pont a kapuban.

Sziklai Máté szerint a szállodában vendégeskedő külföldiek is érdeklődéssel nézik az Európa-bajnoki mérkőzéseket:

– A napokban több külföldi csoportunk volt, közülük a románok szurkoltak a legjobban. Rögtönzött közvélemény-kutatást végeztem a hozzánk betérők között, a többség pedig azt mondta, hogy az otthon szereplő, a hazai közeg előnyét élvező franciák nyerik az Európa-bajnokságot és azt kell mondjam, nekem is hasonló a véleményem.

– A „körítésről”: a magyar nézők egészen biztosan nem fognak cirkuszolni sem a stadionokban, sem az utcákon, ugyanis ők tanítják majd meg a többi nemzet képviselőit arra, hogyan kell példásan ünnepelni.

– ÉM-KT –