Az én Eb-m: Sajti Viktor megyei igazgató – Szép lenne az újabb siker, de ne kapjunk ki!

Sajti Viktor: "Nem csodálkoznék, ha kapna egy jó külföldi ajánlatot"
Sajti Viktor: "Nem csodálkoznék, ha kapna egy jó külföldi ajánlatot" - © Fotó: ÉM-archív
Miskolc – Hihetetlenül jó érzés volt átélni az Ausztria elleni sikert – kezdte Sajti Viktor, a Magyar Labdarúgó Szövetség Borsod-Abaúj-Zemplén megyei igazgatója.

Így foly­tatta: – Az ember, szurkolóként mindig bízik abban, hogy a válogatott nyer, ezért én már egy aprócska győzelemmel is kiegyeztem volna, de végül is egy magabiztos 2–0-ával hozta le a csapat az első meccset. Az összecsapás előtt tartottuk Miskolcon a Vigadóban a már szokásos éremátadó ünnepségünket, s utána, körülbelül 40-en, az elnökség tagjaival együtt néztük a mérkőzést. Talán érthető, hogy emelkedett hangulatban voltunk… Jó látni azt az interneten, hogy a társadalmat mennyire egységbe kovácsolta ez a siker.

Nem csodálkoznék, ha kapna egy jó külföldi ajánlatot.” Sajti Viktor

A sportvezető hozzátette: Különösen tetszett Nagy Ádám mozgása, teljesítménye, 42 passzából 41 ment emberhez, ilyen százalékot, statisztikát egy BL-döntős középpályás is megirigyelne, amellett rengeteget futott is. Nem csodálkoznék azon, ha kapna egy jó külföldi ajánlatot.

Sajti Viktor úgy nyilatkozott, bízik benne, hogy Geráék ezt a formát, ezt a futballt át tudják menteni a következő, szombati, Izland elleni kilencven percre is.

– Csak reménykedni tudok abban, hogy ott folytatják a srácok, ahol kedden abbahagyták. A mi szempontunkból talán jobb lett volna, ha az első körben Portugália megveri Izlandot, mert a döntetlen miatt csak két pont az előny. A bemutatkozás csodálatos volt, szép lenne, ha be tudná a csapat gyűjteni az újabb 3 pontot, a lényeg, hogy ne kapjunk ki.

Az igazgató megemlített még két további dolgot is:

– Örömteli Kassai Viktorék jó szereplése – mondta Sajti Viktor. – Hadd beszéljek egy kicsit haza: várom, várjuk, hogy a DVTK játékosa, Elek Ákos is bemutatkozzon az Európa-bajnokságon.

– ÉM-MI –