Az én Eb-m: dr. Barkóczi István cégtulajdonos – Évtizedek böjtölése után nagy a várakozás

dr. Barkóczi István
dr. Barkóczi István
Miskolc – A miskolci székhelyű FUX Zrt. vezérigazgatója a sport nagy barátja. „Mindenevő”, a labdarúgás azonban – különösen ezekben a napokban – nála is mindent visz.

A színvonallal nincs bajom, a meccsek többsége változatos.” dr. Barkóczi István

– Amit csak tudtam, esténként eddig megnéztem – kezdte az ország-, sőt a világszerte ismert kábelgyáros, majd hozzátette: – Kizárólag ebben a napszakban érek rá, és nagy örömömre a fajsúlyosabb összecsapások is a késői órákban kerülnek műsorra. A színvonallal nincs bajom, a meccsek többsége változatos. Nagy a küzdelem, ráadásul már álomszép gólokat is láttam. A kontinensbajnoksághoz méltatlanok a stadionokban történt verekedések és az utcai tömegjelenetek, ezek zavarnak, remélem, hogy az UEFA és a biztonsági erők fenyegetései megteszik hatásukat.

A magyar válogatott ma mutatkozik be, az osztrákokkal mérik össze tudásukat.

– Évtizedeket böjtöltünk, így nagyon vártam, hogy véget érjenek a szűk esztendők – folytatta dr. Barkóczi István. – Koromnál fogva elmondhatom, a hajdani nagy magyar futballistákon nőttem fel, a rajongójuk voltam, most ismét rajongó lehetek. Hatalmas szorítás van bennem, de látok esélyt a továbbjutásra. Franciaországi utazást nem tervezek, ­barátaimat a City Hotelbe hívtam meg, a szálló kerthelyiségében nézzük a sógorok elleni derbit. Előre mondom, hogy mindenki számonkérhesse rajtam: ha nyerünk, a társaságom tagjait meghívom egy italra.

– ÉM-KT –