Az ÉM vendége: az új miskolci polgármester

Az ÉM vendége: az új miskolci polgármester
Miskolc – Szerkesztőségünk vendége volt kedden az új miskolci polgármester, Dr. Kriza Ákos.

A szerkesztőség tagjaival folytatott eszmecserén Dr. Kriza Ákos elmondta hogy az elmúlt héten megtörtént az átadás-átvétel: a leköszönő polgármester és egy alpolgármester átadta az úgynevezett leltárt,a folyó ügyekről készült feljegyzéseket, valamint szót ejtettek azokról a kiemelt ügyekről amelyekre részint az új polgármester kérdezett rá, másrészt a leköszönő polgármester tartott fontosnak.

Elsősorban a most folyó nagy projektekről ejtettek részletesebben is szót. Dr Kriza Ákos megerősitette szerkesztőségünk vendégeként is, hogy átvizsgálják ezeket a fejlesztéseket – és ha van rá mód anélkül, hogy ez gazdasági hátrányt okozna a városnak -, módositanak rajtuk, hogy átgondoltabban fejlődhessen a város.

A miskolci közgyűlés alakuló ülése e héten pénteken lesz, addig csak az új polgármester van az újonnan megválasztottak közül. Azt is elmondta Dr. Kriza Ákos, hogy két alpolgármester lesz, az egyik pártpolitikus, a másik külső szakember, de nevekről a pénteket megelőzően nem kívánt nyilatkozni. Annyit hozzátett: karcsúsítani szeretnének, ennek jegyében például az eddig 73 helyett csak 41 bizottsági tag lesz a közgyűlés szakbizottságaiban.

 0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s