„Az első félidőben káprázatos teljesítményt nyújtott a csapat”

Akt.:
Kazincbarcikai SC vs. Budaörsi SC
Kazincbarcikai SC vs. Budaörsi SC - © Fotó: Marosréti Ervin
Kazincbarcika – A labdarúgó NB II 11. fordulójában szerdán játszott és nyert magabiztosan a Kazincbarcika.

Kazincbarcikai SC – Budaörsi SC 4-0 (4-0)

Putnok, 200 néző. V.: Szilágyi.

Kazincbarcika: Somodi – Palmes, Heil, Fótyik, Mikló – Oltean, Krausz, Toma (Kiss, 56.) – Tóth (Gábor, 59.), Lukács (Olasz, 46.), Kanalos. Vezetőedző: Gálhidi György.

Budaörs: Demjén – Marques-Airosa, Kékesi, Tányéros, Ódé (Fejős, 46.) – Czvitkovics (Lengyel, 64.), Csobánki (Kesztyűs, 46.), Végh, Sajbán Miklós – Sajbán Máté, Medgyes. Szakmai igazgató: Bognár Gyögy.

KBSC_Budaors21

22. perc: Tóth beadását követően az érkező Lukács fejelte a labdát a kapuba, 1-0.

30. perc: Tóth ugratta ki remek ütemben Krauszt aki a bal alsó sarokba gurított, 2-0.

35. perc: Lukács kapott pontos labdát középen és hálóba lőtt, 3-0.

45+1. perc: Lukács küzdött meg Tányérossal majd a megszerzett labdát 16 méterről a kapuson átemelve juttatta a kapuba, 4-0.

Jók: az egész csapat, ill. senki.

KBSC_Budaors18

Gálhidi György: – Az első félidőben káprázatos teljesítményt nyújtott a csapat, álomfutballal rukkoltak elő a játékosok. Kétségtelen viszont, hogy a szünet után elfáradtunk, de ez nem csoda, mivel tíz nap alatt a negyedik mérkőzésünket játszottuk. Gondolkodtam a mérkőzés előtt azon, hogy négy-öt játékost cserélek, de szerencsére nem tettem, győzelmünket elődömnek, Koleszár Györgynek ajánljuk, akinek vastagon benne van a munkája a sikerben.

Bognár György: – Friss embereink ezúttal rendkívül fáradtan mozogtak. A Kazincbarcika nagyszerűen futballozott és teljesen megérdemelt győzelmet aratott.

– MTI –