„Az első félidő tetszett, gyorsan és pontosan játszottunk”

„Az első félidő tetszett, gyorsan és pontosan játszottunk”
© Illusztráció
Miskolc – A labdarúgó megyei I. osztály 1. fordulójában egy meccset játszottak vasárnap.

Szerencs – Ózdi FC 0-6 (0-5)

Szerencs, 500 néző. V.: Nagy L.

Szerencs: Kristóf – Tóth A., Sohajda (Tóth J.), Gombos (Kiss M.), Kiss D. (Szegedi), Ternyik, Hajdu (Kiss K.), Dobos (Nagy L.), Buri, Berecz, Tóth T. Edző: Tóth István, Lukács Bertalan.

Ózd: Fodor (Erdei) – Elek, Tönkő (Csák), Gál, Ádám F. (Győri), Pataki (Zöllei), Bogáti, Danyi, Szemere, El-Sherif (Havasi), Marczis. Edző: Gálhidi György.

G.: Pataki (3), Ádám, Bogáti (11-esből), Zöllei. Kiállítva: Marczis (92.). Jók: Buri, Ternyik, Tóth A., Gombos, ill. az egész csapat.

Tóth István: – Gratulálok az Ózdnak az eredményt túlzottnak tartom. A második félidőben lehetett volna zárkózni, de sajnos az utolsó pillanatokban nem koncentráltunk eléggé.

Gálhidi György: – Az első félidő tetszett, gyorsan és pontosan játszottunk, szép gólokat lőttünk. A másodikban ritmust, sebességet veszítettünk, szétesett a játékunk. A cserék kevés pluszt tettek hozzá a csapat játékához, de mindent összevetve gratulálok a játékosaimnak.

ÉM


Eldördül a startpisztoly az NB III-as bajnokságban
Miskolc - A hétvégén elstartol a labdarúgó NB III 2018/2019-es évada. A Keleti csoportban hat megyei együttes veszi majd fel a küzdelmet az ellenfelekkel: az előző szezont is ugyanitt lehúzó Putnok FC (3. hely), a Termálfürdő FC Tiszaújváros (4. hely), a Diósgyőri VTK tartalék (5. hely), a Cigánd...