Az elmúlt napok gyilkosságai

A nem egészen egy hét alatt történt véres és brutális bűncselekményeket illetve az azokkal kapcsolatos legfontosabb fejleményeket gyűjtöttük össze.

Egyszer megúszta a felrobbantást 
Györgytarló – Egyszer megúszta a felrobbantást, és szinte újjá született a Györgytarlón megölt biztonsági őr. Nyugállományba vonulása előtt ugyanis rendőrként szolgált

Ötmillió vérdíj a szökevényekre 
A tokaji pénzszállítórablás két bújkáló gyanúsítottja nyomravezetőjének ötmillió forint üti a markát, a rendőrség és a cég közösen felajánlott díjából.

5 millió vérdíj Hajdú Roland és társáért
Miskolc – A hétfő éjszakai pénzszállító rablógyilkosság újabb fejleménye, hogy a rendőrség a nyomravezetőnek fejenként 2 500 000 forint azaz összesen 5 millió forint díjat tűzött ki. A milliókat továbbra is az kaphatja meg, aki a körözött személyek elfogását közvetlenül elősegítő információ-t ad.
Egyelőre emberölés miatt nyomoznak
Györgytarló – Györgytarlón jelenleg nyugalom van, bár még csak egy nap telt el azóta, hogy váltótársa holtan találta váltótársa az éjjeli őrt a faluhoz közeli gyümölcsös vegyszerraktárában
Előzetesben a rablógyilkosság gyanúsítottja
Miskolc – Reggel vitték a Miskolci Bíróság tárgyalótermébe azt a két férfit, akiket a hétfőn éjjel pénzszállító ellen elkövetett rablógyilkosságban való részvétellel gyanúsítottak
Agyonütötték a vegyszerraktár biztonsági őrét
Györgytarló – Brutális gyilkosság történt szerdáról csütörtökre virradóra egy Györgytarló melletti gyümölcsösben
Agyonütötték a vegyszerraktár biztonsági őrét 
Györgytarló – Gyilkosság áldozata lett egy Györgytarló melletti gyümölcsös biztonsági őre. A meggyilkolt őr tetemére a reggeli órákban a Sárospatakról kiérkező váltótársa talált rá, aki azonnal értesítette a rendőröket.
Brutális gyilkosság Györgytarlón
Györgytarló – Holtan találták meg egy teklephely biztonsági őrét Györgytarlón csütörtök reggel. Kollégánk a helyszínen tartózkodik, a fejleményekről folyamatosan beszámolunk.
Beépített ember volt a “túlélő” biztonsági őr
Miskolc – A hétfő éjszakai pénzszállító rablógyilkosság újabb fejleményeit meglepő fordulatként jelentette be dr. Kökényesi Antal vezérőrnagy, a B.-A.-Z. megyei rendőrfőkapitányság vezetője, percekkel ezelőtt. Beépített ember volt az életben maradt biztonsági őr.
Már van gyanúsított
Miskolc – A keddi szurkálás áldozatává vált egyik iker fivér és egy másik ott lévő férfi is tanúként lett kihallgatva. Azóta már van gyanúsítottja az ikergyilkosságnak. A rendőrség előzetes letartóztatást rendelt el.
Emberölés Miskolcon 
Miskolc – Italozás utáni szurkálás áldozatává vált egy iker fivér pár egyik tagja kedden Miskolcon egy görömbölyi családi házban. Gyanúsított még nincs.
Brutálisan végeztek a sofőrrel
Miskolc, Tokaj – „Száz rendőrt vont be kedden a megyei rendőr-főkapitányság a Tokaj külterületén talált pénzszállító autó kirablója és egyik őrének brutális gyilkosának kézrekerítése érdekében” – mondta kedd délutáni sajtótájékoztatóján dr. Kökényesi Antal vezérőrnagy, a B.-A.-Z. Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője.
Rablógyilkosság Tokajnál
Tokaj – Egy pénzszállító autót támadtak meg fegyveresek, amelyet üresen találtak meg a rendőrök kedden reggel. Meg nem erősített információk szerint egy áldozata van a támadásnak. A fejleményekről folyamatosan beszámolunk.