Az elmúlt hét legnézettebb videói a BOON-on

Az elmúlt hét legnézettebb videói a BOON-on
Az elmúlt hét legnézettebb videói a BOON-on
Összeállításunkból megtudhatja, melyek voltak az elmúlt hét legkedveltebb videói a Borsod Online-on.


A videók megtekintéséhez kattintson a képekre!


Újabb ózdi uzsorások előzetesben – A rajtaütés

Újabb ózdi uzsorások kerültek előzetes letartóztatásba pénteken. A rendőrök az uzsorás férfit és nőt a Terrorelhárító Szolgálat segítségével kedden fogták el a Ózd Gyújtó nevű városrészén, mivel a gyanú szerint az elmúlt években ilyen kölcsönökből tartották fenn magukat és családjukat.


Stella, a nap szépe

Stella tökéletes alakját a már 5 éve űzött folyamatos táncnak köszönheti, amit a hip-hop műfajában művel. Az egészség híve, ezért mindenkit sok mozgásra buzdít, főleg így télen, amikor elmacskásodik az ember. Videó: Vega


Mezítelenül pózolnak a DVTK focistái

A Diósgyőr VTK NB II-es labdarúgói csatlakoztak a Nők a Pályán Egyesület azon kezdeményezéséhez, amely a gyengébbik nem hátrányainak megszüntetéséért küzd. Ezért még le is dobta ruháját a piros-fehérek jó néhány focistája! A diósgyőri futballisták a fotó kedvéért meztelenre vetkőztek, és Pataki Zita és Henczel Diána partjelzőkkel (ők ruhában álltak a fényképezőgép elé) együtt örökítették meg őket. A nem mindennapi felvételt szerdán délelőtt mutatta be a sajtó képviselőinek Rajnai Gitta, a Nők a Pályán Egyesület szóvivője és Dudás Hunor, a DVTK ügyvezetője. (JLI videó)


Árokban landolt egy Opel Felsőzsolcánál

Személyi sérüléses közlekedési baleset történt az arnóti és a felsőzsolcai körforgó között szerdán délelőtt.