Önkényes beköltözőt tartóztattak le Miskolcon

Akt.:
Önkényes beköltözőt tartóztattak le Miskolcon
Kazincbarcika, Encs, Sátoraljaújhely, Miskolc, Ózd – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. október 13-án történt rendőrségi eseményeiből.

A megye rendőri szervei 2015. október 13-án hat személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

Önkényes beköltözés szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság E. Ákos 37 éves miskolci lakossal szemben. Az eljárás alá vont személy 2015. október 13-át megelőző – pontosabban be nem határolható időpontban – egy Miskolc, Balaton utcai ingatlan melléképületébe költözött be a tulajdonos engedélye nélkül, önkényesen. A szabálysértőt a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

A miskolci és az ózdi rendőrök további egy-egy férfival a távoltartó határozat szabályainak megszegése, illetve járművezetés az eltiltás hatálya alatt, míg a sátoraljaújhelyi járőrök három személlyel szemben tulajdon elleni szabálysértés (terménylopás) elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

A fentieken túlmenően a miskolci és kazincbarcikai egyenruhások két-két, az ózdi és encsi járőrök egy-egy elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek bűnügyi őrizetbe.
Ideiglenes megelőző távoltartást az Ózdi- és a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság munkatársai két, illetve egy férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további öt esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés


hirdet�s