Az elmúlt 24 órában történt – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Akt.:
Az elmúlt 24 órában történt – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből
Encs, Kazincbarcika, Miskolc, Sajókaza – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. július 4-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság járőrei 2015. július 4-én 22 óra 30 perc körüli időben egy sajókazai ingatlanhoz mentek ki intézkedni. Az érintet családi háznál a rendőrök Cs. István 34 éves helyi lakost igazoltatták, aki a korábban vele szemben meghozott ideiglenes megelőző távoltartó határozatban foglaltakat megszegve tartózkodott édesanyjánál, csapkodta az ajtót és zaklatta hozzátartozóját. Az egyenruhások az erőszakoskodó férfit előállították, majd a távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt őrizetbe vették.

Az illetékes rendőrkapitányság a szabálysértési őrizetbe vett személyt gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítja bíróság elé.

A fent említett ügyön túl a kazincbarcikai és az encsi rendőrök egy-egy fővel szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt ideiglenes megelőző távoltartást.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további hat esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –