Az elmúlt 24 órában történt – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Illusztráció
Illusztráció - © Fotó: HBN archív
Kazincbarcika, Mezőkövesd, Miskolc – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. június 24-én történt rendőrségi eseményeiből.

A megye rendőri szervei 2015. június 24-én hat személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

Tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság L. Roland 60 éves, Pál Zoltán 65 éves és L. Gábor 23 éves helyi lakosokkal szemben. A három férfi 2015. június 24-én 15 óra körüli időben tűzifát kínált eladásra egy mályi lakosnak, akinek a kialkudott öt köbméter helyett csak másfelet raktak le az udvarára. A sértett által értesített rendőrök a helyszín közelében azonosították, elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a csalókat, akiket a hatóság őrizetbe vett.

A mezőkövesdi, a kazincbarcikai és a miskolci rendőrök további egy-egy férfival szemben hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot eltiltás hatálya alatti járművezetés miatt.
Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában hét személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további nyolc esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –