Az elmúlt 24 órában történt – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Az elmúlt 24 órában történt – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből
Alsózsolca, Miskolc – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. június 18-án történt rendőrségi eseményeiből.

A Miskolci Rendőrkapitányság járőrei 2015. június 18-án két személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

Járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság L. Károly 39 éves alsózsolcai lakossal szemben. A rendőrök az eljárás alá vont személyt 2015. június 18-án 17 órakor tetten érték Alsózsolca belterületén, ahol egy gépkocsival annak ellenére közlekedett, hogy a Miskolci Járásbíróság a járművezetéstől korábban eltiltotta.

A szabálysértőt a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

A miskolci rendőrök további egy fővel tulajdon elleni szabálysértés (lopás) elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot.

A Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai további két elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe. V. János 45 éves és K. Tamás 18 éves miskolci lakosok ellen a Miskolci Törvényszék, illetve a Miskolci Járásbíróság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt bocsátott ki elfogatóparancsot.

A mezőkövesdi és az ózdi egyenruhások egy-egy egy férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt ideiglenes megelőző távoltartást.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további 10 esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –