Az elmúlt 24 órában történt – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Az elmúlt 24 órában történt – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből
Encs, Miskolc, Mezőkövesd – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. június 10-én történt rendőrségi eseményeiből.

A megye rendőri szervei 2015. június 10-én három személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

Járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság H. Norbert 36 éves székesfehérvári lakossal szemben. A rendőrök az eljárás alá vont személyt 2015. június 10-én 20 óra 40 perckor érték tetten a Miskolc, Csermőkei utcában, ahol egy gépkocsival közlekedett annak ellenére, hogy a Budai Központi Kerületi Bíróság és a Székesfehérvári Járásbíróság a járművezetéstől eltiltotta.

A szabálysértőt a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

Az encsi és a mezőkövesdi rendőrök további egy-egy egy fővel szemben a távoltartó határozat szabályainak megszegése, illetve tulajdon elleni szabálysértés (bolti lopás) elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további öt esetben jutott a rendőrség tudomására

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –