Az elmúlt 24 órában számokban – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Az elmúlt 24 órában számokban – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből
Encs, Miskolc, Szerencs – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. április 14-én történt rendőrségi eseményeiből.

A megye rendőri szervei 2015. április 14-én négy személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

Garázdaság szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság K. János 24 éves miskolci lakossal szemben. Az eljárás alá vont személy 2015. április 14-én 21 óra körüli időben Miskolc belvárosában, a nyílt utcán kiabált, majd a kiérkező rendőröket is szidalmazta. A kihívóan közösségellenes magatartást tanúsító, másokban megbotránkozást és riadalmat keltő férfit a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

A miskolci, a szerencsi és az encsi járőrök további egy-egy férfival szemben a távoltartó határozat szabályainak megszegése, garázdaság, illetve tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további három esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –