Az elmúlt 24 óra számokban – Rendőrségi hírek Borsodból

Az elmúlt 24 óra számokban – Rendőrségi hírek Borsodból
Miskolc, Edelény, Encs, Mezőkövesd, Ózd, Sátoraljaújhely – A megye rendőri szervei 2014. szeptember 17-én hét személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

A miskolci járőrök három, az encsi- és a sátoraljaújhelyi rendőrök egy-egy fővel tulajdon elleni szabálysértés, míg az ózdi- és az edelényi járőrök egy-egy férfival a távoltartó határozat szabályainak megszegése, illetve garázdaság szabálysértés elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot. Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az elmúlt 24 órában a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság munkatársai egy elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe.

A fentieken túlmenően az ózdi rendőrök egy férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt ideiglenes megelőző távoltartást.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában nyolc anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –