Az elmúlt 24 óra számokban – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Az elmúlt 24 óra számokban – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből
Mezőkövesd, Miskolc, Ózd, Szerencs, Tiszaújváros – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2014. szeptember 12-én történt rendőrségi eseményeiből.

A megye rendőri szervei 2014. szeptember 12-én négy főt vettek szabálysértési őrizetbe.

A mezőkövesdi-, valamint a tiszaújvárosi rendőrök egy-egy fővel a távoltartó határozat szabályainak megszegése, a miskolci járőrök egy nővel bolti lopás, míg az ózdi egyenruhások egy férfival szemben járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot.
Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

A Szerencsi Rendőrkapitányság munkatársai az elmúlt 24 órában egy elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe.
Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes, megelőző távoltartást egy esetben a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további 21 esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –