Az elmúlt 24 óra számokban – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Az elmúlt 24 óra számokban - Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből
Az elmúlt 24 óra számokban - Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből
Edelény, Miskolc, Ózd, Szerencs, Tiszaújváros – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2014. június 20-án történt rendőrségi eseményeiből.

A megye rendőri szervei 2014. június 20-án öt személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

A Miskolci Rendőrkapitányság egy személlyel az ideiglenes távoltartó határozat szabályainak megszegése, egy nővel tiltott prostitúció, egy férfivel tulajdon ellni szabálysértés, az Edelényi Rendőrkapitányság egy személlyel az ideiglenes távoltartó határozat szabályainak megszegése, míg a Szerencsi Rendőrkapitányság egy fővel tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt hozott személyi szabadságot korlátozó határozatot.
Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

A Miskolci Rendőrkapitányság egyenruhásai négy, míg a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság járőrei egy elfogatóparancs alapján körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy-egy esetben az Ózdi-, a Tiszaújvárosi- és az Edelényi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában hat személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, míg anyagi kárral járó ütközés további kilenc esetben jutott a hatóság tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –