Az elmúlt 24 óra számokban – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Miskolc, Ózd, Szerencs, Tiszaújváros – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2014. június 8-án történt rendőrségi eseményeiből.

A Szerencsi Rendőrkapitányság garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást, mert 2014. június 8-án 14 órakor Taktaszadán előzetes szóváltást követően négyen összeverekedtek. A kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartást tanúsító, másokban megbotránkozást és riadalmat keltő V. Oszkár 43 éves, V. József 22 éves, V. József 28 éves és V-né B. Zsuzsanna 39 éves helyi lakosokat a kiérkező járőrök elfogták és a rendőrkapitányságra előállították.

A megye rendőri szervei 2014. június 8-án két főt vettek szabálysértési őrizetbe.

A szerencsi járőrök egy eltiltás hatálya alatti járművezetővel, míg a tiszaújvárosi rendőrök egy garázda férfivel szemben hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot. Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

A Miskolci- és az Ózdi Rendőrkapitányság egyenruhásai 2014. június 8-án egy-egy elfogatóparancs alapján körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes, megelőző távoltartást egy esetben a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további nyolc esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –