Az elmúlt 24 óra számokban – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Kazincbarcika, Mezőkövesd, Miskolc, Ózd – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2014. június 5-én történt rendőrségi eseményeiből.

A kazincbarcikai járőrök 2014. június 5-én egy férfivel a távoltartó határozat szabályainak megszegése, két férfivel szemben pedig garázdaság szabálysértés elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot. Az illetékes rendőrkapitányság a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítja bíróság elé.

Az elmúlt 24 órában a Miskolci- és az Ózdi Rendőrkapitányság munkatársai további három, illetve két körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe, akik elfogatóparancs hatálya alatt álltak.

A fentieken túlmenően a kazincbarcikai és a mezőkövesdi járőrök egy-egy férfivel szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt ideiglenes megelőző távoltartást.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további egy esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –

Címkék: