Az elmúlt 24 óra számokban – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Az elmúlt 24 óra számokban - Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből
Az elmúlt 24 óra számokban - Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből
Miskolc, Ózd, Tiszaújváros – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2014. május 31-én történt rendőrségi eseményeiből.

Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Ózdi Rendőrkapitányság négy férfivel szemben. A nyomozás adatai szerint Ózdon, a Bánszállás telepen 2014. május 31-én 16 óra 50 perckor előzetes szóváltást követően kölcsönösen bántalmazta egymást a 23 éves B. Norbert, a 45 éves R. Lajos, a 22 éves R. Lajos és negyedik fiatalkorú társuk. A bejelentést követően a járőrök a helyszínen azonosították, elfogták és a rendőrségre előállították a verekedőket.

Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság egy nővel szemben. A nyomozás adatai szerint Nemesbikken a Tatárdomb utcában 2014. május 31-én 21 óra 45 perckor a 25 éves H. Ilona bántalmazta az 50 éves helyi férfit. A bejelentést követően az egyenruhások a helyszínen azonosították, elfogták és a rendőrségre előállították a helyi támadót.

A megye rendőri szervei 2014. május 31-én négy személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

A Miskolci Rendőrkapitányság egy férfivel tulajdon elleni szabálysértés, a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság két férfivel lopás és egy másikkal az ideiglenes távoltartó határozat megszegése szabálysértés elkövetése miatt hozott személyi szabadságot korlátozó határozatot.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy esetben az Ózdi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –