BOON - Sport - NB III.

2016.03.20. 20:11

Labdarúgó NB III - „Másoktól is sok pontot fognak elvenni”

Miskolc - A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 23. fordulójában megyei meccset rendeztek vasárnap.

Miskolc - A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 23. fordulójában megyei meccset rendeztek vasárnap.


Cigánd SE – Diósgyőri VTK tartalék 1-1 (1-0)

Cigánd, 200 néző. V.: Sándor.

Cigánd: Sánta - Ur, Sipos, Albert, Fekete, Baksa (Jóni), Barcsay (Katona), Varga K., Kis, Roszel, Popescu. Edző: Fogarasi Zoltán.

DVTK tartalék: Egyed - Bodnár (Icsó), Csicsvári, Mahalek, Kádas, Eperjesi, Kövér, Oláh, Szabó, Boros (Timkó), Griffits (Sipos). Megbízott-edző: Sverla Béla.

G.: Popescu, ill. Oláh. Jók: ill. Mahalek, Csicsvári, Oláh, Eperjesi, Griffits.

Fogarasi Zoltán: - Az ellenfelünk teljesen megérdemelten szerzett egy pontot mert sokkal jobban alkalmazkodtak azokhoz a dolgokhoz, amiket mi kifogásként hoztunk fel a gyengébb teljesítményünkre. Mint ahogy az eddig megszerzett tavaszi pontjaik sem voltak a véletlen műve, így a mait is teljesen megérdemelten szerezték meg és biztos vagyok abban is, hogy másoktól is sok pontot fognak elvenni. Számomra a mérkőzés két legjobbja az ellenfél két fiatal belső védője Mahalek és Csicsvári volt, akiket nem tudtunk átjátszani.

Sverla Béla: - Egy harcos és küzdelmes mérkőzésen egyenrangú ellenfelei voltunk a feljutásért küzdő Cigándnak. A hajrában több ziccert is hibáztunk de nem lehetünk elégedetlenek az egy ponttal sem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!