Az elmúlt 24 óra számokban – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Az elmúlt 24 óra számokban – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből
Encs, Miskolc, Ózd, Tiszaújváros – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. május 7-én történt rendőrségi eseményeiből.

A megye rendőri szervei 2015. május 7-én két személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

A tiszaújvárosi és az ózdi rendőrök egy-egy fővel szemben járművezetés az eltiltás hatálya alatt, illetve a távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó intézkedést.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az elmúlt 24 órában a Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai egy elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe. Sz. Béla 25 éves miskolci lakos ellen a Miskolci Járásbíróság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt bocsátott ki elfogatóparancsot.

A fentieken túlmenően az encsi egyenruhások egy férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt ideiglenes megelőző távoltartást.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további tizenhárom esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –