Az elmúlt 24 óra számokban – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Az elmúlt 24 óra számokban – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből
Miskolc, Szerencs, Tiszaújváros – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. április 20-án történt rendőrségi eseményeiből.

A megye rendőri szervei 2015. április 20-án három személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

Tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság T. Krisztián 25 éves miskolci lakossal szemben. Az eljárás alá vont személyt 2015. április 20-án 18 óra 20 perckor az egyik miskolci áruházban egy palack szeszes ital eltulajdonítása közben érték tetten. A szabálysértőt a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

A szerencsi és a tiszaújvárosi rendőrök további egy-egy fővel szemben szintén tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az elmúlt 24 órában a Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai három elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe. I. József 47 éves, K. Krisztián 20 éves és K. Ádám 21 éves miskolci lakosok ellen a Miskolci Járásbíróság lopás és garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt bocsátott ki elfogatóparancsot.

A fentieken túlmenően a tiszaújvárosi egyenruhások egy férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt ideiglenes megelőző távoltartást.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –