Az elmúlt 24 óra számokban – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Az elmúlt 24 óra számokban – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből
Encs, Miskolc, Ózd – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. április 18-án történt rendőrségi eseményeiből.

Az Ózdi Rendőrkapitányság két férfit vett 2015. április 18-án szabálysértési őrizetbe.

Tulajdon elleni szabálysértés miatt indítottak eljárást az ózdi rendőrök a 23 éves B. Józseffel és társával, a 25 éves B. Gergővel szemben. Az eljárás alá vont helyi fiatalok 2015. április 18-án 12 órakor Ózdon tűzifát akartak lopni. A tolvajokat a rendőrök elfogták, majd előállításukat követően őrizetbe vették.

Az Ózdi Rendőrkapitányság a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítja bíróság elé.

A Miskolci Rendőrkapitányság Vasúti Rendőrőrsének járőrei egy elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el. Az egyenruhások 2015. április 18-án 17 óra 50 perckor Miskolc belvárosában igazoltatták K. Sándort. A 64 éves helyi lakosról a rendőrök megállapították, hogy körözését a Miskolci Járásbíróság lopás vétség elkövetése miatt elrendelte.

Az elfogatóparancs hatálya alatt álló férfit a rendőrök előállítását követően bűnügyi őrizetbe vették.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy esetben az Encsi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további nyolc esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –