Az elmúlt 24 óra számokban – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Autósoknak kínálta bájait a fiatal nő - illusztráció
Autósoknak kínálta bájait a fiatal nő - illusztráció
Encs, Kazincbarcika, Miskolc, Sátoraljaújhely, Tiszaújváros – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. április 7-én történt rendőrségi eseményeiből.

A megyében 2015. április 7-én a miskolci járőrök egy nővel szemben tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot. Az eljárás alá vont Sz. Krisztina 21 éves miskolci lakost a rendőrök 20 óra 20 perckor Miskolcon, a József Attila utcán tetten érték, miközben szexuális szolgáltatást kínált anyagi ellenszolgáltatásért cserébe az arra közlekedő járművezetőknek.

Az illetékes rendőrkapitányság a szabálysértési őrizetbe vett személyt gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítja bíróság elé.

Az elmúlt 24 órában a Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai egy elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe. S. Slavomir 22 éves hernádszentandrási lakos ellen a Miskolci Törvényszék bocsátott ki elfogatóparancsot, mivel a férfi a vele szemben korábban jogerősen kiszabott közérdekű munkavégzésnek nem tett eleget, így azt szabadságvesztésre változtatták át.

Az említett ügyön túl az encsi, a tiszaújvárosi, a kazincbarcikai és a sátoraljaújhelyi járőrök további egy-egy fővel szemben alkalmaztak ideiglenes megelőző távoltartást.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés két esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –