Az elmúlt 24 óra számokban – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Édességtolvajokat fogtak - illusztráció
Édességtolvajokat fogtak - illusztráció
Miskolc, Ózd, Sátoraljaújhely, Szerencs, Tiszaújváros – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. április 6-án történt rendőrségi eseményeiből.

A megye rendőri szervei 2015. április 6-án hat személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

Tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság Sz. Gábor 23 éves és B. Klementina 18 éves miskolci lakosokkal szemben. Az eljárás alá vont személyeket 2015. április 6-án 11 órakor az egyik miskolci áruházban különböző édességek eltulajdonítása közben érték tetten. A szabálysértőket a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

A miskolci rendőrök további egy-egy fővel garázdaság, illetve a távoltartó határozat szabályainak megszegése, míg az ózdi és a tiszaújvárosi járőrök egy-egy férfival szemben tulajdon elleni szabálysértés és a távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

A fentieken túlmenően a szerencsi, az ózdi és a sátoraljaújhelyi egyenruhások egy-egy személlyel szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt ideiglenes megelőző távoltartást.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –