Az elmúlt 24 óra számokban – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Az elmúlt 24 óra számokban – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből
Mezőkövesd, Miskolc – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. március 28-án történt rendőrségi eseményeiből.

A megye rendőri szervei 2015. március 28-án három személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

Az ideiglenes távoltartás szabályainak megszegése miatt alkalmazott személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság egy férfival szemben. A Miskolci Rendőrkapitányság egy nőt tiltott prostitúció, egy férfit pedig tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt vett szabálysértési őrizetbe. A 22 éves miskolci nő védett övezetben, a József Attila utcában kínálta szexuális szolgáltatásait az arra haladó autósoknak, míg a lopáson tetten ért 23 éves helyi férfi Miskolcon egy belvárosi áruházból illatszert akart fizetés nélkül kivinni az üzletből.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

A fentieken túlmenően a Miskolci és a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság munkatársai egy-egy férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt ideiglenes megelőző távoltartást.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további négy esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés


hirdet�s