Az elmúlt 24 óra számokban – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Az elmúlt 24 óra számokban – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből
Edelény, Encs, Kazincbarcika, Miskolc, Ózd, Sátoraljaújhely, Tiszaújváros – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. március 23-án történt rendőrségi eseményeiből.

A megye rendőri szervei 2015. március 23-án négy személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

Az edelényi rendőrök két fővel, míg a miskolci és a sátoraljaújhelyi egyenruhások egy-egy férfival szemben tulajdon elleni szabálysértés (falopás, illetve bolti lopás) elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az elmúlt 24 órában a Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai egy elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe. V. Istvánné 48 éves szendrői lakos ellen a Miskolci és az Encsi Járásbíróság bocsátott ki elfogatóparancsot kifosztás, illetve magánlaksértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A fentieken túlmenően a tiszaújvárosi, az ózdi és kazincbarcikai járőrök egy-egy személlyel szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt ideiglenes megelőző távoltartást.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további tíz esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –