Az elmúlt 24 óra számokban – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Az elmúlt 24 óra számokban – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből
Bőcs, Kazincbarcika, Miskolc, Ózd – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. március 7-én történt rendőrségi eseményeiből.

A megye rendőri szervei 2015. március 7-én két személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

Az ózdi járőrök egy 51 éves helyi férfival garázdaság, míg a kazincbarcikai egyenruhások egy 44 éves kazincbarcikai férfival szemben tulajdon elleni szabálysértés (bolti lopás) elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot. Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az elmúlt 24 órában a Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai egy elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek bűnügyi őrizetbe. A kényszerintézkedés alá vont, G. Norbert 38 éves bőcsi lakost a Miskolci Járásbíróság orvhalászat vétsége miatt kereste.

A fentieken túlmenően a szerencsi és az encsi járőrök egy-egy férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt ideiglenes megelőző távoltartást.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset nem történt, anyagi kárral járó ütközés három esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés


hirdet�s