Az elmúlt 24 óra számokban – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Az elmúlt 24 óra számokban – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből
Edelény, Encs, Miskolc, Ózd, Sárospatak, Szerencs, Tiszaújváros – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2014. december 24-én történt rendőrségi eseményeiből.

A megye rendőri szervei 2014. december 24-én három személyt vett szabálysértési őrizetbe.

A ideiglenes megelőző távoltartás szabályainak megszegése miatt egy-egy férfival szemben az Edelényi-, az Encsi- és az Ózdi Rendőrkapitányság járőrei alkalmaztak személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést.
Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

A Szerencsi Rendőrkapitányság járőrei egy elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek bűnügyi őrizetbe.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy-egy esetben az Ózdi-, a Sárospataki- és a Szerencsi, míg további két esetben a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset nem történt, anyagi kárral járó ütközés két esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –