Az elmúlt 24 óra számokban – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Az elmúlt 24 óra számokban – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből
Edelény, Encs, Kazincbarcika, Miskolc, Ózd, Szerencs, Tiszaújváros – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2014. december 20-án történt rendőrségi eseményeiből.

Az Ózdi Rendőrkapitányság egy férfival szemben alkalmazott személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést lopás elkövetése miatt. A szerencsi járőrök egy személyt az ideiglenes távoltartó határozat megszegése, az encsi rendőrök egy főt garázdaság elkövetése miatt vettek szabálysértési őrizetbe. Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az elmúlt 24 órában az Ózdi és az Edelényi Rendőrkapitányság munkatársai egy-egy, elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe.

A fentieken túlmenően a tiszaújvárosi rendőrök három, míg a szerencsiek két, az ózdi és kazincbarcikai járőrök pedig egy-egy fővel szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt ideiglenes megelőző távoltartást.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés kilenc esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –