Az elmúlt 24 óra számokban – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Az elmúlt 24 óra számokban – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből
Encs, Kazincbarcika, Miskolc, Ózd, Tiszaújváros – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2014. december 14-én történt rendőrségi eseményeiből.

A megyében 2014. december 14-én az encsi járőrök egy férfival szemben tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot. Az illetékes rendőrkapitányság a szabálysértési őrizetbe vett személyt gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítja bíróság elé.

Az elmúlt 24 órában a Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai két körözött férfit fogtak el és vettek őrizetbe. O. Zsolt 19 éves miskolci lakossal szemben a Miskolci Járásbíróság lopás vétség, míg Sz. Gábor 38 éves szintén helyi lakos ellen a Mohácsi Járásbíróság tartási kötelezettség elmulasztása vétség megalapozott gyanúja miatt bocsátott ki elfogatóparancsot.

A fentieken túlmenően az ózdi járőrök kettő, míg a miskolci, a kazincbarcikai és a tiszaújvárosi rendőrök egy-egy személlyel szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt ideiglenes megelőző távoltartást.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés tíz esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –