Az elmúlt 24 óra számokban – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Az elmúlt 24 óra számokban – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből
Encs, Miskolc, Ózd, Tiszaújváros – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2014. december 13-án történt rendőrségi eseményeiből.

A megye rendőri szervei 2014. december 13-án öt személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

Az encsi járőrök két férfival a távoltartó határozat szabályainak megszegése, további egy másikkal eltiltás hatálya alatti járművezetés; az ózdi egyenruhások egy személlyel falopás, míg a miskolci rendőrök egy fővel szemben járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az elmúlt 24 órában a Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai két elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek bűnügyi őrizetbe.

A fentieken túlmenően a miskolci járőrök két, míg a tiszaújvárosi-, az ózdi-, és az encsi rendőrök egy-egy férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt ideiglenes megelőző távoltartást.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés 12 esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –