Az elmúlt 24 óra számokban – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Az elmúlt 24 óra számokban – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből
Encs, Mezőkövesd, Miskolc, Sárospatak – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2014. december 10-én történt rendőrségi eseményeiből.

A megye rendőri szervei 2014. december 10-én öt személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

A miskolci és mezőkövesdi járőrök két-két fővel garázdaság, illetve tulajdon elleni szabálysértés, míg az encsi rendőrök egy férfival szemben a távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot. Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az elmúlt 24 órában a Miskolci és az Encsi Rendőrkapitányság munkatársai négy, illetve egy elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe.

A fentieken túlmenően a sárospataki rendőrök egy személlyel szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt ideiglenes megelőző távoltartást.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy halálos és egy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés öt esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –